Apell-Sukuseura

Etusivu  SukuhistoriaSukupäivätJäsenasiatApelliLomakkeetSavolaisetLinkit

Lomakkeet

Yhteydenottolomakkeella voi liittyä sukuseuran jäseneksi, (jäsenmaksu 25 / vuosi)  ilmoittaa uudet tai muuttuneet yhteystiedot, perheeseen syntynyneet lapset, kuolleet tai muut perheessä tapahtuneet muutokset.

Kirjoita lisätietoja kohtaan lapsen nimi, syntymäaika- ja paikka, lapsen vanhempien nimet ja syntymäajat, kuolleen nimi syntymä- ja kuolinaika ja paikka, tai muut muutokset. Lomakkeella voi lähettää myös palautetta sukuseuran hallitukselle tai erota sukuseuran jäsenyydestä. Jäsenet voivat kysyä jäsenasiatsivun unohtuneen salasanan. Tiedot voi ilmoittaa myös perustietolomakkeella.

RTF perustietolomakkeen voi lähettää sukuseuralle sähköpostilla osoitteella:  apellsuku@gmail.com

Pdf perustietolomakkeen voi tulostaa ja lähettää sukuseuralle osoitteeseen:

Juhani Apell
Liljatie 9 B 6
01300 Vantaa

Ohjeita jäseneksi liittyvälle:

Maksamalla sukuseuran jäsenmaksun välittömästi seuran pankkitilille  (Nordea  FI14 1351 3000 1204 74) postitamme uusimman Apelli-lehden heti kun suorituksesi näkyy tilillämme. Lehden mukana saat myös jäsenten käyttöön tarkoitettujen sivujen salasanan. Kirjoita maksuun oma nimesi ja viitenumero  20019
Jäsenmaksu on  25  / vuosi

Pyydämme sinua myös täyttämään ja palauttamaan perustietolomakkeen, jossa kysytään henkilötietosi, puolisosi, vanhempiesi ja lastesi tiedot. Kaikkia tietoja ei ole pakko antaa. Voit jättää haluamasi kohdat täyttämättä. Tärkeimpiä ovat omat, puolisosi ja vanhempiesi henkilötiedot. Niiden avulla voimme selvittää, mihin Apell-suvun haaraan kuulut. Samalla voimme liittää tietosi jäsenrekisteriimme sekä sukututkimusrekisteriimme.

Jäsen- ja sukututkimusrekistereihimme ei merkitä henkilötunnuksia. Rekistereissämme noudatetaan Henkilötietolain (523/1999) määräyksiä ja niiden rekisteriselosteet ovat nähtävissä sukuseuramme kotisivuilla. Mikäli olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi, saat silloin tällöin tietoa seuran kuulumisista myös sähköpostilla.

Jäsenrekisteriseloste

Sukututkimusrekisteriseloste

Suomen sukututkimusseura:
Henkilötietojen käsittely sukututkimuksessa

Sukuperinteen keräysopas

Apelli-lehtien tilauslomake

Apelli -lehtien painos 2011, 2012 ja 2016 on loppuunmyyty.

Alaviiva
Copyright 2010-2018 by Namo Interactive Inc.
All Rights Reserved.
Apell